pixel

Besco

Besco is een dynamisch familiebedrijf met dienstverlening aan ziekenhuizen, mutualiteiten en hospitalisatieverzekeringen als hoofdactiviteit.

Met Besco Portal bieden we u alle informatie die u nodig hebt rond nomenclatuur, ‘De Lijst’, genotificeerde producten en geneesmiddelengegevens in één doeltreffende tool. Uw kennis bijspijkeren? Dan kunt u bij Besco terecht voor praktijkgerichte opleidingen rond nomenclatuur en tarifering.

Besco Portal bestaat uit verschillende modules die elkaar perfect aanvullen en optimaal gelinkt zijn:

  • eCoNoDat®: bevat de volledige nomenclatuur.

  • eCoNoDat® Care: geeft u een overzicht van alle zorgverstrekkers en zorginstellingen in België, met hun contactgegevens, functies en RIZIV-nummers, inclusief alle gekende informatie rond accreditering en conventionering.

  • eCoMaDat®: omvat alle informatie over implantaten en invasieve medische hulpmiddelen, gelinkt aan De Lijst en aan nominatieve lijsten.

  • eCoMaDat® Notifications: Bevat alle informatie over genotificeerde producten.

  • eCoFaDat ®: biedt u de gegevens van meer dan 225.000 geneesmiddelen en aanverwante artikelen, zoals homeopathische middelen, dieetvoeding en hygiëneproducten.

Gedegen ervaring in projectbegeleiding rond de analyse, bouw en organisatie van de Centrale Sterilisatie Afdeling ‘CSA’ in ziekenhuizen is één van de grote troeven van de verdere uitbouw van BesCo. De ondersteuning van CSA door het softwareprogramma SteMaTo (instrument tracking tool) zorgt voor een unieke organisatie in zijn soort.

Het Besco-team: Jos, Marie-Rose, Bert, Alexander, Dieter, Robert, Dirk & Anka