Nieuws-Events

Besco lanceert SteMaTo® Implants: volledige beheer & tracering implantaten

Beheer, gebruik en tracering van implantaten is een belangrijk onderdeel van de activiteiten in apotheek en bepaalde diensten zoals OK. Door de verschillende logistieke stromen, van aankoop op bestelling door apotheek tot ongeordende levering bij leensets, zijn deze procedures niet enkel zeer arbeidsintensief maar ook een bron van vergissingen en vergetelheid van registratie, met bijhorende financiële aderlating.

GS1, UDI & GTIN zijn internationale standaarden die in de toekomst een steeds prominentere rol zullen spelen en nu reeds op de meerderheid van steriele implantaten toegepast worden. Maar deze codering is enkel bruikbaar indien ze gekoppeld zijn in een databases met zinvolle informatie voor onze Belgische situatie: tracering en facturatie. Daarnaast is een praktijkgerichte oplossing voor beheer en koppeling aan de patiënt een bijkomende uitdaging.

Het VZA symposium van 5 februari in Schelle is het startsein voor de lancering van SteMaTo® Implants . Alle informatie en een live demo van deze nieuwe toepassing op de Besco stand zullen u een duidelijk beeld geven over de grote voordelen die dit voor u en uw ziekenhuis kunnen betekenen.

Bent u niet aanwezig op het VZA symposium, wil je extra informatie of een demo in uw ziekenhuis? Aarzel niet ons te contacteren!

Besco bvba - Aardbruggenstraat 81 - 3570 Alken - +32 11 48 53 10 - Info@besco.be - Privacy