SteMaTo® implants: volledige beheer & tracering implantaten

stematoimplants

SteMaTo®Implants, zowel beschikbaar geïntegreerd in SteMaTo® of als aparte applicatie, focust op het beheer, gebruik en tracering van implantaten en Medische hulpmiddelen. Gebruik makend van de ecoGUDID® database en gekoppeld aan de notificatie en de interne ziekenhuis gegevens (apotheek database). Het resultaat? Volledige inventaris van uw medische hulpmiddelen en implantaten en tracering met behulp van de GS1 barcode op de verpakking

Binnen de “Besco groep” hebben we daarom een combinatie van unieke tools met elkaar verbonden:

  • 99% van de Belgische ziekenhuizen hebben de verschillende voor dit onderdeel noodzakelijke Besco databases (eCoMaDat® - eCoMaDat®Notificatie) reeds op hun servers geïnstalleerd.

  • Besco Projects heeft reeds jarenlang ervaring in het beheer van voorraden en koppelen aan de patiënt via een aan de dagelijkse praktijk van OK en andere diensten aangepaste methodiek binnen SteMaTo®.

SteMaTo®Implants is dan ook een combinatie van beide werelden: onze specialisten slagen er enerzijds in om een belangrijk deel van de ecoGUDID® database reeds te koppelen met de internationale GS1 identificatie via de GTIN code, voor de ontbrekende koppelingen kan de gebruiker eenvoudig en vlug de ontbrekende link toevoegen. De permanente synchronisatie en update van onze databases in de ziekenhuizen zorgt ervoor dat een unieke uitwisseling van gegevens tot stand komt die op korte termijn de databases van al onze ziekenhuizen maximaal van GS1 koppelingen zullen voorzien. Het arbeidsintensief aanmaken van extra labels wordt dus overbodig met een enorme tijdswinst en vermindering van menselijke fouten tot gevolg.

Aardbruggenstraat 81 | 3570 Alken
Tel: +32 11 48 53 10
info@besco.be

BTW: 477.090.243